Keskiviikon kunniavieras Team Sportia CCM -leirillä!

7.6.2017Team Sportia CCM -leiriläiset saivat tänään kunniavieraaksi Jokereiden KHL-hyökkääjä Petteri Wirtasen! Petteri tuli tsemppaamaan kasvattajaseuransa junioreita ja oli mukana jäätreeneissä myös. Kolmannen leiripäivän toiselle jäälle tuli säpinää kummasti Petterin myötä.

Leiriläiset pääsivät kyselemään Petteriltä kysymyksiä jään jälkeen. Leiriläisiä mietityttivät mm. kuka on Petterin mielestä KHL:n paras maalivahti (Mikko Koskinen), KHL:n paras pelaaja (Sergei Mozjakin), KHL:n vaikein vastustaja (SKA) tai mikä on Petterin lempiruoka (kotiruoat). Erään leiriläisen mieltä askarrutti, tuleeko siitä kotipeleissä paineita kun yleisö alkaa taputtaa ylivoimapelin alkaessa. "Ei siitä paineita tule, siitä tulee vaan entistä parempi fiilis kun kannustetaan", tuumi Petteri. 

 

Petterin vinkit ahmajunnuille ja valmentajille kehittymiseen:

- Jos treenaat hyvin, mutta et syö tai nuku oikein, treenistä ei ole mitään hyötyä.

- Aina pitäisi miettiä, miksi jotakin asiaa treenataan. Ja kyllä treenejä kannattaisi mielestäni tehdä ympäri vuoden. Ei kesätreenejä erikseen ja talvikaudella muita juttuja, vaan jatkuvasti treenejä kehittymisen eteen.

 

Team Sportia CCM -leirillä on myös muita vastikään jääkiekossa menestyneitä ohjaajia; viime kaudella A-junioreiden SM-kultaa HPK:ssa voittanut Pasi Palmumäki sekä B2-junioreiden SM-kultaa HIFK:ssa voittanut Aleksi Blomberg. Lisäksi ohjaajina ovat toimineet Jesse Lottonen, Sami Lukkari, Tuomas Timonen, Riku Soininen, Antti Jokinen ja Sini Forsblom.

 

Leirillä hyvä meininki muutoinkin

 

Jää-Ahmojen valmennuspäällikkö Tero Berg oli keskiviikkona iltapäivällä tyytyväinen leirikokonaisuuteen. ”Osanottajamäärä on oikein hyvä, olemme saaneet sopivankokoiset ryhmät muodostettua. Kaikilla osallistujilla on ollut hauskaa niin jäällä kuin jään ulkopuolisessakin toiminnassa.”

Leiripäivät alkavat aina aamiaisella, ja aamupäivällä ruokaillaan lounasaikaan. Iltapäivällä on tarjolla välipalaa. ”Katsoimme jonain aiempana vuonna parhaaksi, että järjestämme yhteisesti lounaiden lisäksi myös aamiaiset leiriläisille. Sillä lailla takaamme jokaiselle leiriläiselle hyvän startin leiripäivään ja leiriläiset jaksavat paremmin pitkät leiripäivät”, Berg linjaa.

Team Sportia CCM -leiri oli järjestyksessään kuudes kerta, ja Bergin mukaan leiri tullaan järjestämään jälleen ensi vuonna.