Jää-Ahmoille taitovalmentaja kolmelle seuraavalle kaudelle 2018-2021

16.2.2018

Taitovalmentajahaku vuosille 2018 - 2021. SJL:n hallitus myönsi palkkatukea 27 taitovalmentajan palkkaamiseen kolmelle seuraavalle toimintakaudelle.

Hyvinkään Jää-Ahmat yhdessä yhteistyöseurojensa Riihimäen Kiekko-Nikkareiden ja HPK Juniorijääkiekon kanssa haki Jääkiekkoliiton taitovalmentajatukea. Jääkiekkoliiton hallituksen tekemän päätöksen mukaan Jää-Ahmojen, Kiekko-Nikkareiden ja HPK:n seurayhteisölle myönnettiin tuki seuraavalle kolmelle toimintakaudelle. Hakemuksen mukaisesti taitovalmentajan työpanos ja siitä aiheutuvat kustannukset jakaantuvat tasan kaikkien kolmen seuran kesken. Hakemuksen mukaisesti taitovalmentajan työpanos kohdentuu ensisijaisesti E-D ikäluokkiin. Taitovalmentajan työsuhde alkaa 1.5.2018

 

Taitovalmentajan saaminen koordinoimaan E-D- ikäluokkien toimintaa, toiminnan suunnittelua ja valmennusta on valtavan hieno lisä ja täydentää seurojen jo aloittamaa yhteistyötä. Jää-Ahmat ja Kiekko-Nikkarit sopivat Tammi-Helmikuun vaihteessa HYRI- yhteistoiminnan jatkosta tuleville vuosille. Yhteistyösopimus on voimassa toistaiseksi ja tukee yhdessä HPK- yhteistyön kanssa pelaajapolun toteutumista C2-A- ikäluokissa. Yhteisellä taitovalmentajalla saadaan merkittävä tuki yhtenevän pelaajapolun luomiselle F-D1- ikäluokissa.

 

Taitovalmentajan tehtävän sisällöstä tiedotetaan sen jälkeen kun henkilön nimi on selvillä ja seurat ovat siitä keskenään sopineet yksityiskohtaisesti.

 

Taitovalmentajan palkkaaminen ei tule Jää-Ahmoissa vaikuttamaan joukkueiden eikä pelaajien kausimaksuihin.