Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 24.9. – liputetaan yhdessä seuratoimintaa pukeutumalla Jää-Ahmojen pelipaitaan tai muuhun seuravaatteeseen

11.9.2019

Tiistaina 24.9. on aika vaihtaa farkut verkkareihin ja pikkutakki seurapaitaan! Juhlistakaa kanssamme kaikkien aikojen ensimmäistä seurapaitapäivää ja näyttäkää, mille seuralle juuri teidän sydämenne sykkii. Jakakaa oma seurapaitapäiväkuvanne tunnisteilla #seurasydän ja #seurapaitapäivä.

#Seurasydän-kampanja liputtaa seuratoiminnan suurinta vahvuutta – yhteisöllisyyttä

Urheiluseuroissa on mukana yli 1,2 miljoonaa liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa. ​

– #Seurasydän-kampanjan avulla haluamme herättää koko yhteiskunnan näkemään seuratoiminnan yhteisöllisyyden merkityksen niin yksilölle kuin laajemmin koko yhteiskunnalle, kertoo Pekka Nikulainen Suomen Olympiakomiteasta.

Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, joka innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

-Haluamme lisätä seuraihmisten ylpeyttä omasta toiminnastaan. He tekevät äärimmäisen arvokasta ja merkityksellistä työtä, jota liian harvoin huomataan. Tämä kampanja nostaa esille suomalaisten omat yhteisöllisyyden kokemukset, hehkuttaa Pekka Nikulainen.

 

Seurapaitapäivä 24.9. värittää päivän seurojen väreillä

Yksi Seurasydän-kampanjan kohokohdista on tiistaina 24.9. vietettävä Seurapaitapäivä, jolloin kaikkia suomalaisia kannustetaan pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten sonnustautumaan seuran väreihin.

Vaihtakaa siis farkut verkkareihin ja pikkutakki seurapaitaan ja juhlistakaa kaikkien aikojen ensimmäistä seurapaitapäivää.  Jakakaa oma seurapaitapäiväkuvanne tunnisteilla #seurasydän ja #seurapaitapäivä.

 

Sosiaalinen media täyttyy yhteisöllisyydellä ja iloisella yhdessä tekemisen meiningillä

Seurasydän on koko urheiluyhteisön yhteinen ponnistus, joka lentää sosiaalisessa mediassa seurojen ja niiden parissa toimivien aktiivisuudella. Kampanja leviää sosiaalisessa mediassa hastagillä #seurasydän, jota käyttämällä jokainen voi kertoa oman tarinansa, kiitoksensa ja fiiliksensä. Ensimmäisen viikon aikana näitä sometarinoita on kertynyt jo lähes 1000.

Seurasydän ja yh­teisöllisyys ovat esillä niin sosiaalisessa medi­assa, YLE:n kanavilla kuin seurojen, lajiliittojen ja Olympiakomitean viestinnässä ja tapahtumissa koko syksyn aina Urheilugaalaan 16.1.2020 saakka.

Lisätietoja www.seurasydän.fi