Hyvinkään Jää-Ahmat ry:n tilannekatsaus jäsenistölle ja yhteistyökumppaneille

20.4.2020

Hyvät Jää-Ahmojen pelaajat, toimihenkilöt, huoltajat, muut jäsenet sekä yhteistyökumppanit.

Elämme poikkeuksellista aikaa, kuten kaikilla on tiedossa. Myös jääkiekkokausi loppui kesken ja kaikilta joukkueilta jäivät kevään kohokohdat niin sarjoissa kuin turnauksissa kokematta.

Kesäharjoitukset alkavat joukkueittain omatoimisesti ja etänä, osalla vanhemmista joukkueista ovat jo alkaneet. Harjoituksissa noudatetaan niin Suomen valtiovallan kuin Suomen Jääkiekkoliiton ohjeistuksia.

Paljon on mediassa ollut kirjoituksia jääkiekkoseurojen taloudellisesta tilanteesta ja on selvää, että isoissa seuroissa joissa on monta palkattua työntekijää ongelmia varmasti syntyy Liiga- ja Mestis seuroista puhumattakaan.

Seurana Hyvinkään Jää-Ahmojen taloudellinen tilanne on hyvä. Seuralla on kaksi palkattua työntekijää, jotka ovat budjetoitu työskentelemään kesäajan normaalisti. Nyt jääkiekossa kausi jäi kuukauden vajaaksi, joten tappiot Jää-Ahmojen suhteen ovat toistaiseksi minimaaliset, kun ajattelemme asiaa laajemmin.

Toivomme, että viimeistään Elokuussa jäähallin ovet jälleen avautuvat ja uusi kausi käynnistyy normaalisti. Mikäli näin ei ole, niin ilmoitamme heti kun saamme asiasta uutta tietoa Suomen hallitukselta tai Jääkiekkoliitolta.
 

Oikein hyvää kevättä ja tulevaa kesää kaikille!
 

--
Ystävällisin terveisin
Hyvinkään Jää-Ahmat ry / Hallitus