Jää-Ahmat ja Kiekko-Nikkarit tiivistävät yhteistyötä, seurat perustivat HYRI Hockey ry:n

11.6.2020

Mika Marttila
HyRi Hockey ry:n puheenjohtaja
Mika Marttila HyRi Hockey ry:n puheenjohtaja

Hyvinkään Jää-Ahmat ja Riihimäen Kiekko-Nikkarit ovat perustaneet uuden rekisteröidyn yhdistyksen HYRI Hockey ry:n. Seurat toimivat uuden yhdistyksen jäseninä.

HYRI Hockey ry hallinnoi sarjapaikkoja, edustusoikeuksia sekä urheilutoimintaa U15–U22-ikäluokissa. HYRI Hockeyn sekä sen jäsenseurojen toiminnassa on yhteensä yli 1 000 lisenssipelaajaa.

– Sekä Jää-Ahmat että Kiekko-Nikkarit jatkavat toimintaansa paikallisesti vahvoina toimijoina ja tarjoavat myös jatkossa paikallista harrastus- ja kilpakiekkoa osana pelaajapolkua, Nikkareiden toiminnanjohtaja Antti Laaksosen lähettämässä tiedotteessa todetaan.

HYRI HOCKEY tarjoaa yhdessä jäsenseurojen kanssa pelaajapolun, joka mahdollistaa sekä kilpakiekon että harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään saakka.

– HYRI Hockey ry:n tavoitteena on kehittää yhteistyössä alueellista junioritoimintaa sekä uudistaa seuratoimintaa, jotta paikallisesti pystytään turvaamaan seuraorganisaatioiden toiminta myös tulevaisuudessa.

HYRI Hockey mahdollistaa löytämään jokaiselle Ahma- ja Nikkari-pelaajalle kaikissa pelaajauran vaiheissa riittävän haastavan pelitason.

– HYRI Hockey pyrkii toiminnallaan myös pienentämään pelaajapoistumaa eli ehkäisemään drop out -ilmiötä ja tarjoamaan mahdollisuuden elinikäiseen harrastamiseen.

HYRI Hockey ry:n puheenjohtajana aloittaa Mika Marttila.

 

Linkki Aamupostin juttuun:

https://www.aamuposti.fi/urheilu/2084136?fbclid=IwAR2c6pMKYcefKm5hRYdg10Jg_MYYnSPWVcKjK4ai945R2EeDrx6Q6NQLntI