Hyvinkään Jää-Ahmat ry - Koronaohje 1.2.2021 alkaen

30.1.2021

Eilen saimme tiedon, että Hyvinkään Kaupunki avaa lasten ja nuorten sisäliikuntapaikkoja rajoitetusti 1.2.2021.
 

Sekä kaupungin, että Jääkiekkoliiton ohjeistukset ovat erittäin tiukat ja niitä myös me seurana noudatamme. Hyvin pitkälti ohjeet/säännöt ovat samat kuin syksyllä, mutta muutamia tarkennuksia on vielä tehty kontaktien minimoimiseksi jäähallilla. Ohjeiden noudattamisessa on vastuu seuralla, joukkueella sekä pelaajalla/vanhemmilla. Seuran ohjeet löytyvät liitteenä.
 

Seuran ohjeita noudattavat kaikki joukkueet. Joukkueilta voi tulla joitan tarkennuksia esimerkiksi miten kukin joukkue hoitaa hallin ulkopuolella kokoontumiset ja siitä pukukoppeihin menemiset ryhmässä, mutta muuten kaikki joukkueet noudattavat näitä seuran ohjeita.
 

Kaikki varmasti tietävät, että mikäli koronatartuntoja harrastuksissa ilmenee niin harrastuspaikat menevät hyvin nopeasti kiinni uudelleen. Tämä tehtiin Kaupungin suunnalta erittäin selväksi. Jää-Ahmat ja muutkin Hyvinkääläiset urheiluseurat tekivät syksyllä erittäin hyvää työtä ja ohjeita noudatettiin. Jatketaan samalla lailla näillä tarkennetuilla ohjeilla, niin lapset saavat olla harrastustensa parissa.
 

Mahdolliset kysymykset osoitetaan oman joukkueen joukkueenjohtajalle, joka tarvittaessa kysyy asioita seuran hallitukselta.
 

https://www.aamuposti.fi/paikalliset/3496913?fbclid=IwAR16LF_-SCYTu0AsWYnxM0SluQBHNp4ti0_rHpRrDUesfGjpmy91ZLug_TE
 

--
Ystävällisin terveisin
Hyvinkään Jää-Ahmat ry /Hallitus