HYRI- kiekkoyhteisö hakee päätoimista taitovalmentajaa

9.2.2021

HyRi on juniorijääkiekon erikoisseura, yksi Suomen suurimmista juniori-seuroista. Seurassamme on yli 1100  harrastajaa, 150 valmentajaa ja 100 muuta joukkueen toimihenkilöä. HyRi tarjoaa pelaajilleen Hyvinkään-Riihimäen alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti.

Haemme seuraan päätoimista taitovalmentajaa. Taitovalmentajana osallistut lasten- ja juniorijoukkueiden valmennustyöhön suunnittelemalla ikäluokkien toimintaa, tukemalla ja kouluttamalla joukkuevalmentajia sekä kehität määrätietoisesti seurayhteisömme valmennustyötä, valmennuksellisia toimintamalleja ja valmennuksen laatua yhdessä valmennuspäälliköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös taitovalmentajan tehtäviin liittyvä yhteistyö alueen ympäristöseurojen kanssa. Toimit seurojen valmennuspäälliköiden ja valmentajien ja Jääkiekkoliiton aluevalmentajan lisäksi tiiviissä yhteistyössä joukkueiden toimihenkilöiden, pelaajien sekä heidän vanhempiensa kanssa.

Taitovalmentajan tehtävä on HYRI- yhteisön (Hyvinkään Jää-Ahmat ja Riihimäen Kiekko-Nikkarit) yhteinen resurssi. Tehtävä kohdistuu seurojen perustoimintaan, ikäluokkiin LKK – U11. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Työsuhteen kesto on riippuvainen Suomen jääkiekkoliiton taitovalmentajahankkeen rahoituksesta pelikausille 2021-2024. Palkkaus on mallia 1+2, jossa sopimus tehdään ajalle 1.8.2021 – 31.5.2022 ja kausien 2022-2024 sopimus tehdään keväällä 2022, kun SJL:n liittovaltuusto on vahvistanut taitovalmentajahankkeen rahoituksen vuosille 2022-2024.

 

Arvostamme:

 • liikunnan alan ammattitutkintoa. Korkeampi tutkinto katsotaan eduksi
 • hyviä sosiaalisia taitoja toimia lasten, nuorten sekä aikuisten maailmassa
 • motivaatiota, kokemusta ja ymmärrystä lasten, nuorten ja vapaaehtoisten kanssa toimimisesta
 • hyviä johtamistaitoja ja organisointikykyä
 • osaamista valmentaa ja kouluttaa valmentajia

 

Toivomme:

 • näkemystä koko seuran valmennuksellisen linjauksen sekä pelaajapolun kehittämisestä
 • kokemusta jääkiekosta pelaajana ja valmentajana toimimisesta
 • näkemystä pelaajan kokonaisvaltaisen kehityksen tukemiseen
 • valmiutta joustavaan työaikaan (erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin).
 • Tietotekniset perustaidot
 • suostumusta esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä, erityisesti joutuessaan työskentelemään lain 927/2012 ”Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä” 2§ ja 3§ mukaisissa tehtävissä

 

Osaamisen mittarina käytetään SJL:n valmennusosaamisen arviointikriteeristöä (painopisteenä lasten valmennus).

 

Lisätietoja:     Toiminnanjohtaja, Kiekko-Nikkarit, Antti Laaksonen p.+358 40 590 7197

                      Puheenjohtaja, Jää-Ahmat, Ari Torikka p.+358 50 332 4616

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 8.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteisiin antti.laaksonen@kiekko-nikkarit.fi ja puheenjohtaja@ahmat.eu