HYRI yhteisön taitovalmentaja on Tuukka Räihä

3.5.2021


HYRI yhteisön taitovalmentajaksi on valittu Tuukka Räihä. Tuukalla on vahva koulutustausta (mm. Valmennuksen YAMK tutkinto) sekä monen vuoden kokemus sekä junioripäällikkönä, valmennuspäällikkönä, että valmentajana toimimisesta.

” HYRI-yhteisön taitovalmentajalla on merkittävä rooli luoda yhtenäistä pohjaa Hyvinkään ja Riihimäen jääkiekkoilijoiden pelaajapolun alkutaipaleella. Näen sen mielenkiintoisena haasteena, jossa pääsee toimimaan merkityksellisen asian parissa ja auttaa luomaan parempia edellytyksiä lasten liikunnalle ja urheilulle. Intoa puhkuen odotan hommien alkamista!” Tuleva Taitovalmentaja Tuukka Räihä kommentoi.

HYRI yhteisön taitovalmentajan tehtävään tuli yhteensä 13 hakemusta. Hakemusten pohjalta haastatteluihin kutsuttiin viisi henkilöä. Taitovalmentajan työtehtävät kohdentuvat Kiekkokoulu – U11 ikävaiheisiin Hyvinkään Jää-Ahmoissa sekä Kiekko-Nikkareissa. Taitovalmentaja vastaa Kiekko-Nikkareiden ja Hyvinkään Jää-ahmojen LKK – U11 valmennus- ja ohjauslinjan kehittämisestä ja toteuttamisesta.

”Aivan loistavaa että Tuukka tulee jatkossa mukaan HYRI yhteisön toiminnan kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen lapsuusvaiheen osalta! Tuukalla on todella vahva koulutustausta sekä vahva kokemus valmennuksen ja seuratoiminnan parista. Tuukan kokemus ja osaaminen tuovat mahtavan lisän lapsivaiheen urheilutoimintaan sekä seurojen toimintaan!” – Toiminnanjohtaja Antti Laaksonen

HYRI Yhteisö toivottaa Tuukan lämpimästi tervetulleeksi mukaan kehittämään seurayhteisön toimintaa!

Taitovalmentaja aloittaa työnsä 1.8.2021. Työsuhde ulottuu kevääseen 2024 saakka ja työn määräaikaisuus perustuu HYRI yhteisölle osoitettuun Suomen Jääkiekkoliiton taitovalmentajatukeen.