Hyvinkään Jää-Ahmat yhteistyöhön 4Goalies Oy:n kanssa

6.7.2021

HyRi U15 joukkue aloittaa yhteistyöhön 4Goalies Oy:n kanssa

Hyvinkään Jää-Ahmat yhteistyöhön 4Goalies Oy:n kanssa

 

Hyvinkään Jää-Ahmat ry ja Valkekoskella toimiva 4Goalies Oy ovat sopineet kauden 2021-2022 maalivalmennuksesta seuraavaa.

 

4Goalies toteuttaa seuran ikäluokkien U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16 ja U17 maalivahtijäät sekä maalivahtien oheisharjoittelun tulevalla kaudella.

 

Lisäksi 4Goalies toteuttaa seuran joukkueiden maalivahtivalmentajien koulutuksen teoriaosioilla sekä käytännössä maalivahtijäiden yhteydessä.

Sopimus sisältää molemminpuolisen option kaudesta 2022-2023.

 

Yhteistyön tarkoituksena on luoda Jää-Ahmoille / HyRille selkeä oma ”pelaajapolku” maalivahdeille, jossa on huomioitu maalivahtien omien vahvuuksien vahvistaminen ja heikkouksien kehittäminen jokaisen maalivahdin omien tavoitteiden ja lähtökohtien kautta.

 

4GOALIESin valmentajat johtavat ja vastaavat valitun suunnitelman toteuttamista yhteistyössä seuran omien maalivahtivalmentajien ja valmennuspäällikön kanssa.

 

Suunnitelma pohjautuu lähiharjoitteluna toteutettavaan seuran maalivahtijäähän.

 

Lisäksi seuran maalivahdeille tarjotaan mahdollisuutta osallistua 4G KLINIKAlla (Valkeakoski) henkilökohtaiseen, synteettisellä jäällä tapahtuvaan, perustekniikka ja lajitaitoharjoitteluun.

 

 

HyRi U15 joukkue aloittaa yhteistyöhön 4Goalies Oy:n kanssa

 

Omana erillisenä sopimuksenaan HyRi U15 joukkue ja 4Goalies Oy ovat sopineet joukkueen maalivahtivalmennuksesta kaudelle 2021-2022.

 

Tarkoituksena hoitaa joukkueen maalivahtivalmennus koordinoidusti, aivan kuten normaalisti joukkueessa, jossa on oma nimetty maalivahtivalmentaja. Suunnitelma on tehty niin, että 4GOALIESin maalivahtivalmentaja osallistuu kauden aikana joukkueen jääharjoituksiin 1-2 krt / vko. Sen lisäksi hän tekee joukkueen peleistä videon avulla otteluanalyysit joukkueen maalivahdeille ja antaa ottelupalautteen sen avulla pelanneelle maalivahdille. Lisäksi tarkoitus

on vetää maalivahdeille erillinen oheisharjoitus 3 krt / kk. Oheisharjoitus pidetään aina joukkueen jääharjoituksen yhteydessä (ennen tai sen jälkeen).

 

www.ahmat.eu

www.4goalies.fi

 

Lisätietoja:

Ari Torikka, seuran puheenjohtaja

puheenjohtaja@ahmat.eu

050 332 4616