Hyvinkään Jää-Ahmat ry hakee määräaikaista PENTU- ja LEIRIVASTAAVAA

19.5.2023

Hakuaikaa jatkettu kesäkuun loppuun

Jää-Ahmat on Hyvinkäällä toimiva, pelipassimäärillä mitattuna yksi Uudenmaan suurimmista jääkiekkoseuroista. Toimintamme keskittyy Hyvinkään Paavolassa sijaitseviin jäähalleihin, joiden yhteydessä ovat myös seuran toimisto-, kuntosali-, varasto- ja kahvilatilat.

 

Seurallamme on toimintaa kaikissa ikäluokissa Leijona-kiekkokoulusta miesten II-divisioonan joukkueeseen unohtamatta naisten harrastekiekkojoukkuetta Team Flamesia.

 

Tavoitteenamme on tarjota jääkiekkoharrastus mahdollisimman monelle toiminta-alueemme lapselle, nuorelle ja aikuiselle kunkin ikäluokan useamman eri tasoisen peliryhmän kautta.

 

Seuramme joukkueet U08 – U14 pelaavat aluesarjaa Jää-Ahmojen nimellä. U15 – U20 ikäluokat pelaavat HyRi nimellä, HyRi Hockey ry on Riihimäen Kiekko-Nikkareiden kanssa perustettu seura, jossa joukkueen pelaajat koostuvat niin Jää-Ahmojen kuin Kiekko-Nikkareiden pelaajista.

 

Seurassamme työskentelevät päätoimisina valmennuspäällikkö ja seurakoordinaattori, joka on yhteinen Kiekko-Nikkareiden kanssa. Lisäksi seurassamme toimii Kiekko-Nikkari yhteistyön kautta taitovalmentaja määräaikaisena.

 

Pentu- ja leirivastaavan tehtäviin seurassamme kuuluvat mm.

 

 • Rakentaa liikuntakerhokokonaisuus, jonka tavoitteena on liikuttaa n. 60 lasta, 4 ryhmässä ikävuosina 5 – 8v. 

 

 • Rakentaa ympärivuotinen leiritoimintakokonaisuus ohjauksesta hallinnointiin, ikävuosille 5 – 15v. Sisältäen pilottihankkeena toteutuvan monilajileirin rakentamisen. Leirien tarkoitus on liikuttaa n. 500 lasta vuosittain.
  • Kesäkuun ensimmäinen lomaviikko monilajileiri
  • Kesäkuun toinen lomaviikko jääkiekkoleiri
  • Elokuu viimeinen lomaviikko jääkiekkoleiri
  • Koulujen syysloma jääkiekkoleiri
  • Koulujen talviloma jääkiekkoleiri
  • Syyskuun ensimmäinen viikko liikuntakerhotoiminta.
  • Loka-marraskuun vaihteessa ohjaajakoulutuksen pohjarakenne valmiina
  • Joulukuussa "korttelikiekko" / "pipolätkä" tapahtuma valmiina vuoden 2024 Tammi-Helmikuulle.

 

 • Rakentaa Jää- Ahmojen vanhemmille junioreille ohjaajapolku, jonka kautta voi työllistyä ohjaajana leirien puitteissa, sekä olla auttamassa aloittelevien ikäryhmien ohjaamisessa. Jää-Ahmojen ohjaajakoulutus on tarkoitus mahdollistaa kaikille halukkaille 13–17v seuran jäsenille. Tämän avulla Jää-Ahmat haluaa tarjota vanhemmille junioreille vaihtoehtoisen mahdollisuuden jatkaa urheilun ja liikunnan parissa toimimisen pelaamisen ohella tai vaikka peliuran loputtua. Tarkoitus on vaikuttaa myös drop out määrään ja vaikuttaa positiivisesti seurayhteisöön.

 

 • Koordinoida tulevaisuudessa n.20–30 Ahma-ohjaajan toiminta.

 

 • Kasvattaa harrastaja- ja toimintaryhmien määrää mm. liikuntatempauksilla yhteistyössä kaupungin ja koulujen kanssa.

 

 • Edistää urheilun ja liikunnan mahdollisuuksia kaikille lapsille ja nuorille sukupuolesta tai syntymäpaikasta riippumatta.

 

 • Tavoitteena on tavoittaa enemmän lapsia ja nuoria sekä olla mahdollistamassa matalan kynnyksen harrastamista.

 

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

 

Odotamme valittavalta henkilöltä

 

Valmennus- ja koulutusosaamista sekä perehtyneisyyttä jääkiekkoseuran urheilutoiminnan koordinointiin, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta, mutta samalla kykyä toimia joustavana tiimipelaajana. Innostunutta otetta omaan työhön sekä taitoa motivoida vapaaehtoisia toimijoita, mm. valmentajia, joukkueenjohtajia ja muita toimihenkilöitä. Kykyä toimia lasten kanssa sekä kohdata erilaisia ihmisiä, mm. pelaajien vanhempia sekä taitoa ratkaista heidän kanssaan kohdattuja kiperämpiäkin haasteita. Mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden kehittää osaamisesi kautta seuraamme ja viedä käytäntöön seuran määrittelemää strategiaa. Pääset myös mukaan luomaan tulevaisuustyötämme pitkälle 2020 luvulle. Vastaat työstäsi seuran hallitukselle. Esimiehenäsi toimii seuramme puheenjohtaja. Työ on määräaikainen ja työaika on 20 tuntia viikossa. Tehtävä alkaa 1.8.2023. 

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään perjantaihin 30.06.2023 mennessä seuramme puheenjohtajalle Lauri Tukoselle (puheenjohtaja@ahmat.eu). Mahdollisiin tiedusteluihin toimesta vastaa Lauri Tukonen sähköpostitse tai numerossa 0400 487 309 arkisin kello 08:00 -21:00.