Tervetuloa jääkiekkokausi 2023-2024

29.7.2023

Hei kaikki jääkiekon ystävät!

 

Astumme yhdessä kohti uutta ja innostavaa kautta, kun Hyvinkään Jää-Ahmojen tarina jatkuu kaudella 2023-2024.

 

Jää-Ahmojen tarina alkoi 50 vuotta sitten, kun intohimoiset jääkiekon harrastajat perustivat upean seuramme.

Siitä lähtien Jää-Ahmat on kasvanut ja kehittynyt yhteisöksi, joka kantaa jääkiekon muotoista sydäntä. Jokainen seuramme jäsen, menneet ja nykyiset, ovat olleet arvokas osa tätä matkaa.

 

Näiden viiden vuosikymmenen aikana kaikki Jää-Ahmojen parissa toimineet ovat yhdessä luoneet unohtumattomia hetkiä, ja kauden aikana onkin aika katsoa menneeseen, juhlistaa nykyhetkeä ja visioida uutta tulevaisuutta. Samalla haluamme kiittää kaikkia teitä, jotka olette tukeneet ja rakentaneet seuramme menestystä vuosien varrella – ilman teitä tämä matka ei olisi ollut mahdollinen.

 

Jääkiekko on laji, joka yhdistää meitä kaikkia. Se opettaa meille yhteisöllisyyttä, tiimityötä, sinnikkyyttä, ja ennen kaikkea se luo ystävyyssuhteita, jotka kestävät eliniän. Tämän juhlakauden aikana haluamme syventää näitä siteitä ja luoda uusia muistoja yhdessä.

 

Pyrimme tulevaisuudessa olemaan aktiivinen toimija yhteisössämme, edistämään nuorten liikunnan riemua ja tuomaan iloa kaikille urheilun ystäville. Tätä nimenomaan jääkiekko on, se enemmän kuin vain peli – se on yhteisöllisyyttä, iloa ja ennen kaikkea elinikäisten ystävyyssuhteiden koti kaukalo. 

 

Kannustamme kaikkia seuramme jäseniä ja pelaajiamme tekemään oman osansa yhteisön rakentamisessa. Kunnioittakaa vastustajaa, tukekaa  joukkuetovereitanne, pelatkaa sydämellänne ja yrittäkää aina jokaisessa tilanteessa parhaanne. Tällä tavoin rakennamme kulttuurin, jossa jokainen voi kukoistaa ja kasvaa pelaajana ja yksilönä.

 

Hyvinkää Jää-Ahmat ry astuu kaudella 2023-2024 uuteen aikakauteen, joka tulee vahvistamaan toimintaamme merkittävästi tulevien kausien aikana.

 

Näiden muutosten myötä meillä on edessämme valoisa tulevaisuus. Uskomme, että ennenkaikkea yhdessä luomme entistäkin hienompia hetkiä ja menestystä, joka kantaa meitä pitkälle eteenpäin seuraavien vuosikymmenten aikana.

 

Tervetuloa jääkiekkokausi 2023-2024!

 

Jää-Ahma terveisin,

 

Lauri Tukonen

Hyvinkään Jää-Ahmat ry

Puheenjohtaja