Esittelyssä Pentuvastaava - Piia Ahokas

8.8.2023

Piia Ahokas
Piia Ahokas

Hei kaikille!

Monelle olen jo varmasti tullut tutuksi kasvoksi vuosien aikana jäähallilla. Mutta heille, joille olen vielä uusi tuttavuus niin minä olen Piia ja aloitan toisena henkilönä Hyvinkään Jää-Ahmojen Pentuvastaavan roolissa.

 

Tätä uutta Pentuvastaavan työtä lähden suurella ilolla ja innolla Nikanderin Jarnon kanssa yhdessä tekemään. Yhdessä saamme varmasti luotua uusia polkuja ja jotain pysyvää Jää-Ahma yhteisöön.

 

Molemmat meistä Pentuvastaavista on Jää-Ahmojen omia kasvatteja ja voi sanoa, että Hyvinkään jäähalli on meille molemmille tullut vuosien saatossa hyvinkin tutuksi.

 

Oman jäähallielämäni olen aloittanut 4-vuotiaana taitoluistelun parissa. 9-vuotiaana sain kipinän siirtyä joukkuelajin pariin. Taitoluistimet vaihtuivat hokkareihin ja aloitin ringeten pelaamisen Hyvinkään Jää-Ahmoissa.

 

Ringette ja joukkueurheilu vei mennessään ja ringeten parissa vietin yli 26 vuotta niin pelaajana, valmentajana kuin seuratyöntekijänä. Joten joukkueurheilu sekä seuratyö lasten ja nuorten parissa on tullut minulle jo melko tutuksi monessa roolissa vuosien saatossa.

 

Itse jääkiekon ja varsinkin juniorijääkiekon saloihin olen päässyt tutustumaan paremmin perheemme lasten myötä. Ensimmäisen kerran taisin löytää itseni Leijonakiekkokoulun jäältä 6 vuotta sitten kun esikoisemme aloitti jääkiekon. Nyt olen saanut viettää jo 6 hienoa vuotta jääkiekon parissa äitinä sekä kiekkokoulun ohjaajan, joukkueenjohtajan, seuratoimijan roolissa.

 

Ja nyt aloitetaan aivan uutta roolia Hyvinkään Jää-Ahmojen alla.

 

Kiitos seuralle luottamuksesta!

 

Nähdään jäähallilla!

Piia Ahokas