Leirin esittely ja toimitusehdot

Sportia-CCM-kesäleiri (04.-06.08.2020) -pakettiin kuuluvat:

  • Jäätä: 2h /leiripäivä
  • Oheisharjoituksia
  • Ruokailut: Aamiainen ti ja ke. Lounas joka päivä (lämmin ateria, salaatti, ruokajuomat, leivät) ja välipala (hedelmä)
  • CCM T-paita
  • Leirille tarvitaan mukaan lenkkarit, verkkarit ja jääkiekkovarusteet
  • Leirin valmennuksesta vastaavat Jää-Ahmojen juniorivalmentajat

Sportia-CCM-kesäleiri toimii klo 07.30-16.00 välisenä aikana.

Ohjaajat ovat paikalla aamulla klo 07.00 eteenpäin jolloin hallille voi saapua. Leiri päättyy aina klo 16.30 mennessä.

Jos leiriläinen haluaa poistua leiriltä ennen klo 16.00 tulee siitä ilmoittaa leirin johtajalle. Ilman vanhempien lupaa ei voi lähteä kotiin ennen leiripäivän päättymistä.

Ilmoittautuminen Sportia-CCM-kesäleirille on sitova! Ilmoittautuminen on voimassa kun koko leirin summa on kokonaisuudessaan maksettu Hyvinkään Jää-Ahmojen tilille.

Hyvinkään Jää-Ahmat lähettää laskun leiristä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lasku leiristä on maksettava laskun eräpäivään mennessä tai muuten ilmoittautuminen pelileiriltä peruuntuu.

Leirin peruutus:

Hyvinkään Jää-Ahmat pidättää oikeuden leirin muutoksiin. Mikäli leirin pelaajamäärä ei täyty eikä näin leiriä voida järjestää palauttaa Hyvinkään Jää-Ahmat leirimaksun kokonaisuudessaan pelaajalle.

Sairastuminen:

Jos leiriläinen sairastuu ennen leirin alkua palautamme lääkärintodistusta vastaan puolet leirimaksusta (eli 82,50 euroa). Leirimaksua ei palauteta pelaajan sairastuessa kesken pelileirin.

Loukkaantuminen leirin aikana:

Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva vakuutus, joka kattaa urheilutoiminnassa tapahtuneet vahingot. Hyvinkään Jää-Ahmat ry ei vastaa mahdollisista korvauksista vahingon sattuessa. Pelaajan loukkaantuessa leirin aikana otamme välittömästi yhteyttä huoltajiin. Loukkaantumisen sattuessa leirimaksua ei palauteta.

Käyttäytyminen leirillä:

Leirillä noudatetaan hyviä käyttäytymistapoja. Hyviin käyttäytymistapoihin kuuluu mm. toisten huomioon ottaminen. Mikäli leiriläinen toistuvasti rikkoo hyviä käyttäytymistapoja on leirin johtajalla oikeus lähettää leiriläinen kotiin. Tällöin leirimaksua ei palauteta.

Lisätietoja Sportia-kesäleiristä antaa

- Hyvinkään Jää- Ahmojen valmennuspäällikkö Tero Berg, puh. 050 5922 596, email tero.berg(at)ahmat.eu

Tervetuloa ja kesällä nähdään!