Joukkueen tukeminen

Teemme aktiivista varainhankintaa pitääksemme joukkueen kuukausimaksut jokaiselle perheille kohtuullisena. Tahdotko olla mukana joukkueen taustajoukoissa tukemassa Hyvinkääläistä nuorisojääkiekkoilua?

Olemme Jää-Ahmojen U12 (2011) ikäkausijoukkue pojille ja tytöille. Pelaamme Suomen Jääkiekkoliiton U12- ikäkausipelejä, pelitällejä ja osallistumme kauden aikana turnauksiin.

Joukkueessamme on noin 30 nuorta kiekkoilijan ja aktiivisen liikkujan alkua. Tavoitteena joukkueellamme on edistää lasten liikkumista yhdessäolon, pelien ja leikin keinoin. Vahvan valmentajakokemuksen, sekä jääkiekkotaustan omaava johtoryhmä takaa laadukkaat harjoitteet ja turvallisen liikkumisympäristön. Toimihenkilöryhmässämme toimii 14 toimihenkilöä täysin ilman korvauksia.

Tukimuoto, se voi olla kannatusjäsenyys, yhteistyösopimus mainoksesta jäähallissa/ kaukalossa/ peliasussa/ pelikypärässä/ pelikiekoissa, kotiottelun otteluisännyys, joukkueen kummipelaaja tai vaikkapa talkootapahtuma.

Halutessasi voit myös tukea joukkueen toimintaa lahjoittamalla arpajaispalkintoja joukkueen kotiturnauksiin.

Olemme erittäin iloisia, jos sinulla on mahdollisuus tukea suomalaista nuorisoliikuntaan ja luonnollisesti toivotamme sinut ja yrityksenne tervetulleiksi seuraamaan hienoja pelejä Hyvinkäälle ja lähialueelle, ottelut löydät kohdasta "Joukkueen pelit".

Ote yhteyttä joukkueenjohtajiin, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.

 

Sponsoriyhteistyösopimus

Citymarket Hyvinkää haluaa olla mukana tukemasssa ja edistämässä paikkakunnan nuorten liikuntaa, urheilua ja yhdessäoloa. Olemme tehneet sopimuksen missä joukkueemme saa kaikista elintarvikeostoksista ylimääräisen hyvintyksen sponsorointiin rekisteröityneiden kotitalouksien toteutuneiden Plussa-ostojen mukaan.

Jos haluat olla tukemassa U12 joukkueen toimintaa, voit rekisteröidä Plussa-korttisi Sponsoriyhteistyön piiriin ja näin olla osaltasi kannattamassa joukkueemma toimintaa. Sponsorointiin rekisteröinti ei vaikuta yksityishenkilöiden omiin normaaleihin Plussa- kertymiin.

Tarkemmat ohjeet rekisteröinnistä ja rekisteröintitunnukset saat ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajiin.

Nyt kaikki rekisteröitymään, sillä näin helppoa joukkueen kannatus ei ole vielä koskaan ollut.