1983-1984

Syksyllä 1983 Jää-Ahmat saavutti 10 vuoden virstanpylvään. Vuosipäivän ja muiden tärkeiden tapahtumien juhlistamiseksi oli suunniteltu Ahma-standardi, joka jaettiin ensimmäisen kerran Hopealyhdyssä järjestetyssä juhlatilaisuudessa pitkään toiminnassa mukana olleille henkilöille. Standardin saivat Viljo Koho, Veikko Laine, Kari Matikainen ja Oiva Paavola. 

Uudeksi puheenjohtajaksi oli valittu Carl Numelin. Hänen johdollaan toimintaan haettiin uutta ilmettä ja aktiivisuutta. Organisaatio uusittiin vastaamaan enemmän nykypäivän haasteita, ja samalla junioritoiminta erotettiin selkeästi senioritoiminnasta. 

Myös edustusjoukkueen valmentaja vaihtui. Borgströmin lopetettua tilalle valittiin Kari "Pina" Lehtinen. Pitkäaikaisena FoPS:n pelaajana ja kuuden B-maaottelun kokemuksella saatiin edustusjoukkueeseen uutta harjoittelumotivaatiota. Valmennustoiminnan ohella Pina toimi myös pari kautta seuran toiminnanjohtajana. 

 

Kaudella 1983-1984 jäähallin Hyvinkäälle saamiseksi kampanjoitiin näkyvästi. Ahmat marssi kaupungin halki koko seuran voimin. Kulkue kulki kaupungintalolle luovuttamaan kaupunginjohdolle messinkisylinterin tulevan jäähallin peruskiveen muurattavaksi.

 

Marssi lähti liikkeelle Paavolasta.
Kuvassa Ahmojen johtokunnasta Puheenjohtaja Carl Numelin ja Jouko Jokinen. Adressin luki ja luovutti F-74 joukkueesta Marko Peltonen.