1990 - luku

Artikkeli liikuntapaikkojen hinnoista

1990-luvulla muutoksia seurassa - Jää-Ahmoista Sinettiseura

 

1990-luvulla Hyvinkäällä nousivat keskusteluun tilavuokra-asiat ja jäävuorojen riittämättömyys. Kaupungissa luotiin uusia linjoja tilavuokriin, ja jäähallin aiemmin ilmaisia olleista harjoitusvuoroista alettiin laskuttaa seuroja. Salien ja ulkokenttien käyttö oli tuolloin vielä maksutonta lukuunottamatta turnauksia, joten seurat olivat kustannusten valossa eri arvoisessa asemassa. Ohessa Hyvinkään Sanomien artikkelit aiheesta maaliskuussa 1994.

6.12.1998 oli Jää-Ahmoille juhlallinen päivä, kun Hyvinkäällä juhlistettiin samalla Jää-Ahmojen 25-vuotista taivalta sekä Sinettiseuraksi vihkimistä.

 

 

Muutos takaisin pelkäksi jääkiekkoseuraksi alkoi

 

Vuoden 1999 alussa alkoi Jää-Ahmojen muutos takaisin yhden lajin eli jääkiekon seuraksi. Ringetteaktiivit olivat päätyneet oman seuran perustamiseen, sillä heidän mielestään jääaikojen jako ei mennyt oikeudenmukaisesti jääkiekon ja ringeten kesken. Hyvinkäällä oli edelleen vain yksi jäähalli, jonka vuoroja piti jakaa joukkueiden kesken todenteolla

Jää-Ahmat Sinettiseuraksi
Hyvinkään Sanomat uutisoi Jää-Ahmojen Sinettiseuraksi vihkimisestä.
Hyvinkään Sanomat uutisoi Jää-Ahmojen Sinettiseuraksi vihkimisestä.
Ringette erilleen Ringette erilleen
Ahmajunnut katsomossa
Ahmajuniorit katsomossa, lippua heiluttaa Tommi Oksa.
Jarno Ekman
Ahmojen maalivahti-ikoni Jarno Ekman torjuntatöissä 90-luvulla
90-luvun alun junnumatsi
Junioreiden pelistä 90-luvun alkupuolelta
Kari Penttilä
Ahmojen pitkäaikainen puheenjohtaja Kari Penttilä

Onko sinulla joukkuekuvia tai lehtileikkeitä 1990-luvulta? Ota yhteyttä toimisto(at)ahmat.eu! Lainaamme mielellämme arkistoista löytyviä kuvia, jotta saamme kerättyä niitä tänne mahdollisimman paljon.