Päivitetyt toimintaohjeet (24.09.2020) Hyvinkään Jää-Ahmojen tapahtumissa Kilpahallissa ja Nuorisohallissa

24.9.2020

Kuluneen viikon aikana on tullut THL:ltä sekä AVI:lta päivitettyjä ohjeistuksia/suosituksia urheilutapahtumien järjestämiseen sekä niissä toimimiseen.

Tämä johdosta Hyvinkääläiset jääurheiluseurat (Jää-Ahmat, Ringette ja Taitoluistelijat) pitivät Teams kokouksen Hyvinkään Kaupungin edustajien kanssa.

Isoin asia koskien tapahtumia - > NUORISOHALLIN KATSOMOPARVI ON SULJETTU TOISTAISEKSI !!!!

Kaikki tiedämme, että tästä tulee iso harmi kun ei päästä pelejä katsomaan. Pyrimme saamaan kaikki joukkueet mukaan kuvaamaan pelejä, jolloin niitä voisi katsoa livenä TV:stä, tietokoneelta, tabletilta tai puhelimelta. Nuorisohallin yläparvi on pieni ja ahdas ja siellä ei ole mitenkään mahdollista valvoa turvavälejä ja sallittua väkimäärää tapahtumissa, siksi tämä päätös tehtiin.

Muilta osin päivitetyt ohjeet löytyvät liitetiedostoista. Niistä korostettavat asiat ovat - vanhemmat, odottakaa lapsianne parkkipaikalla, näin vältetään turhaa oleilua sisätiloissa ja toinen kasvomaskien käytttösuositus THL:n ohjeistuksen mukaisesti. Tiukkeni tänään ja suositellaan käytettävän esimerkiksi jäähalleissa.

--
Ystävällisin terveisin
Hyvinkään Jää-Ahmat ry / Hallitus