Aki Jaatinen HYRI U16 vastuuvalmentajaksi kaudelle 2022–2023

27.2.2022

Aki Jaatinen
Aki Jaatinen
Mikko Liukko
Mikko Liukko

Mikko Liukko jatkaa joukkueen valmennuksessa

HYRI U16 joukkueen vastuuvalmentaja kaudella 2022–2023 on Aki Jaatinen!

Akin juuret kiekkoilun osalta sijaitsevat Hyvinkäällä niin pelaajana kuin valmentajakin. Viime kaudet Aki on toiminut U16 ikäluokan valmennustehtävissä KJT U16 SM-sarjassa sekä Viikingit/JOVI U16 Mestiksessä, joten U16 ikäluokan kiemurat ovat Akille hyvinkin tuttuja.

Aki iloitsee tuoreesta sopimuksesta:

”Neuvottelut sopimuksen osalta sujuivat seuran kanssa hienosti. Fiilikset ovat erittäin hyvät tämän sopimuksen osalta! Keskittyminen on tällä hetkellä vielä kuluvan kauden joukkueen arjessa, mutta samaan aikaan odotan jo innolla kautta 2022–2023. Tuntuu hienolta palata HYRIin valmentamaan!”

HYRI Valmennuspäällikkö Harri Kuukasjärvi kommentoi tuoretta sopimusta seuraavasti:

Ajatukset valmennuksesta kohtasivat hyvin nopeasti Akin kanssa ja sopimukseen päästiin mutkattomasti. Aki on erittäin intohimoinen ja osaava valmentaja, jolla on erinomainen tieto edellisten kausien pohjalta siitä mitä valmentaminen ja pelaaminen U16 sarjatasolla vaatii. Mahtavaa että Aki palaa HYRIin valmentamaan! ”

Mikko Liukko jatkaa joukkueen matkassa myös ensi kaudella

HYRI U16 joukkueen valmennusryhmässä jatkaa kaudella 2022–2023 myös Mikko Liukko. Mikko on kokenut, kouluttautunut ja erittäin osaava valmentaja, jolla valmennusvuosia on takana jo parikymmentä. 2007 syntyneiden ikäluokan Mikko tuntee myös paremmin kuin omat taskunsa.

”Hienoa päästä jatkamaan yhteistä valmennusprosessia 2007 ikäluokan pelaajien kanssa myös tulevalla kaudella. Paljon on matkan varrella jo nähty ja koettu. U16 ikävaiheeseen siirtyessä otetaan taas yksi askel lisää kilpakiekon suuntaan, ja haluan myös jatkossa olla innolla auttamassa näitä pelaajia ja joukkuetta eteenpäin kohti tavoitteita ja unelmia! ” Mikko kommentoi tuoretta jatkosopimusta.

Harri Kuukasjärvi on mielissään jatkosopimuksesta:

”Mikko on ollut tärkeä ja erittäin hyvä valmentaja -07 ikäluokassa sekä seurassa jo vuosien ajan, joten Mikko tietää ja tuntee ikäluokan pelaajat erittäin hyvin. On erittäin hienoa, että Mikon kaltainen kouluttautunut ja erittäin osaava pitkän linjan valmentaja jatkaa myös tulevalla kaudella pitkäjänteistä työtä pelaajien ja seuran eteen!”

HYRI U16 joukkue tulee hakemaan Villi Korttia U16 SM alkusarjaan kaudelle 2022–2023. Joukkueen muu valmennusryhmä sekä tietoa tulevan kauden toiminnasta julkaistaan alkukevään aikana.